Diensten
Zoekt u een partij voor stucwerk, gevelisolatie, tegelwerk, pleisterwerk of spachtelputz? Stubowa is een veelzijdig dienstverlener en helpt u graag verder met uw bouw- en/of renovatie plannen.

Diensten

Stubowa is een stukadoors- en afbouwbedrijf met een landelijke bereik wat veel diensten aanbiedt. Voor vrijwel alles waar u aan kunt denken bij stukadoren of afbouwen kunnen wij leveren.

Overzicht van alle diensten

Hieronder een overzicht van alle diensten die Stubowa u te bieden heeft:

Abcoude woning

Stucwerk was sinds de oprichting van Stubowa in 1963 in Amsterdam de core-business. In de loop der jaren hebben wij onze werkzaamheden flink uitgebreid en zijn wij nu een compleet stukadoors- en afbouwbedrijf. Gladpleisterwerk zorgt voor een strakke, egale afwerking van muren en plafonds, gevelisolatie resulteert in een flinke kostenbesparing op de energierekening en tegelwerk verzorgen wij voor onder andere badkamers en toiletruimtes. De betonlook is sinds de laatste jaren erg populair en zorgt voor een strakke, industriële uitstraling. Sierpleister en spachtelputz zijn afwerkingsmethoden voor wanden en zorgen, in tegenstelling tot gladpleisterwerk, voor een afwerking met structuur.

Offerte aanvragen