Ottho Heldringstraat 31N
1066 XT Amsterdam
Tel. nr.: 020-4083308
Mobiel: 06-20591594
E-mail: info@stubowa.nl
KvK: 34064912
Tegelwerk

Kies uit talloze verschillende tegelsoorten variërend van klassiek tot modern, of kies één van onze design tegels. Transformeer uw oude badkamer of keuken tot een echte eye-catcher van uw woning.

Tegelwerk

Stubowa levert kwalitatief tegelwerk voor verschillende doeleinden. Wij verzorgen tegelwerk voor badkamers, toiletruimtes en keuken. Voor alle situaties heeft u veel keuzemogelijkheden.

Soorten tegelwerk

U heeft de keuze uit een groot assortiment aan tegelwerk bij Stubowa. Zo kunt u kiezen voor leisteen, marmer of andere soorten natuursteen. De verschillende soorten tegels hebben allen een eigen stijl en uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke uitstraling, natuurlijke look of ga voor modern en kies voor een van onze design tegels.

Renovatie badkamers

Onder het tegelwerk van Stubowa valt ook de renovatie van badkamers. Wij verzorgen de complete transformatie van een badkamer, van de oude naar de nieuwe staat. Oude tegels worden vakkundig verwijderd waarna de vloer en muren van de badkamer door onze stukadoors een nieuwe afwerklaag krijgen. Daardoor is het mogelijk om kort na het verwijderen van de oude tegels te kiezen voor nieuw tegelwerk van de vloer en muren van de badkamer.

 

Offerte aanvragen

Referenties

braakbouwhmu olsthoornijbouw bvschalkwijkslokker bouwgroepsmits vastgoedzorg

Zekerheid en Kwaliteit

braakbouw braakbouw braakbouw braakbouw