Tegelwerk
Kies uit talloze verschillende tegelsoorten variërend van klassiek tot modern, of kies één van onze design tegels. Transformeer uw oude badkamer of keuken tot een echte eye-catcher van uw woning.

Tegelwerk

Tegelwerk in huis is vakwerk! Het is niet eenvoudig om een wand of vloer op een nette wijze te tegelen. Daarbij is het belangrijk om hier de juiste materialen voor te gebruiken. Er is niets vervelender dan tegels die al na een paar maanden los beginnen te raken. Stubowa heeft een ruime ervaring in tegelwerk. Niet alleen binnen woningen, maar bijvoorbeeld ook in de utiliteitsbouw en bij renovatieklussen in bedrijfspanden. Bij de uitvoering van onze projecten letten we niet alleen sterk op de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Ook zorgen we dat we hierbij de juiste materialen gebruiken en deze tijdig bij uw pand laten bezorgen. Zo komt uw planning niet in gevaar!

Tegelwerk eetkamer en keuken

Nieuw tegelwerk aanbrengen in uw pand

Stubowa helpt u zowel bij het tegelen van een nieuwe wand, als bij het vervangen van bestaand tegelwerk. Denk aan het tegelwerk in een badkamer, in een toilet van uw bedrijfspand, enzovoorts. Tegels kunnen los komen te zitten, evenals dat uw persoonlijke smaak kan veranderen. Wij helpen u de ruimte een nieuwe, frisse look te geven! Waar nodig kunnen we het tegelwerk combineren met stucwerk. Ook stucwerk voeren we regelmatig uit en dient als een stevige basis voor het aan te brengen tegelwerk.

Advies over tegelwerk

Naast de hulp die Stubowa u biedt bij de uitvoering van klussen, voorzien we u ook graag van advies. De ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan komt hierbij goed van pas. Evenals de contacten die wij hebben bij verschillende aanbieders van tegels. Laat u adviseren over de verschillende soorten tegels waaruit u kunt kiezen, de diverse mogelijkheden in het voegwerk, enzovoorts. Door de mogelijkheden aan u voor te leggen, helpen we u tot een weloverwogen keuze te komen. Samen doen we er alles aan om uw pand netjes en volledig naar uw wensen op te leveren.

Wilt u meer weten over de hulp die wij u kunnen bieden bij tegelwerk in uw pand? Bent u benieuwd wat wij u zouden adviseren? Neem in beide gevallen eens vrijblijvend contact met ons op! We denken graag met u mee.

Stucwerk en tegelwerk keuken

Offerte aanvragen