Schilderwerk

Schilderwerk

Het uitvoeren van schilderwerk in en rondom uw woning of bedrijfspand kan ontzettend veel tijd kosten. In het bijzonder, wanneer u houten kozijnen heeft! Stubowa helpt u graag bij het uitvoeren van schilderwerk. Wij beschikken over de kennis, ervaring en hulpmiddelen om dergelijke klussen in een relatief korte tijd voor u tot uitvoering te brengen. Vanzelfsprekend op professionele en vakkundige wijze, om u een eindresultaat te kunnen garanderen die aansluit op uw wensen!

Wij voeren schilderwerk uit in nieuwbouwwoningen, bij renovatieprojecten in bedrijfspanden en bijvoorbeeld in de utilitaire bouw. Daarbij kunt u ons ook periodiek inschakelen voor hulp bij schilderwerk. Ideaal, wanneer u uw appartementen of verhuurde woningen eens per jaar of eens per twee jaar van nieuw schilderwerk wilt laten voorzien.

Gladpleister stucwerk trappenhuis

Belang van professioneel schilderwerk

Om uw houten kozijnen en deuren in een goede conditie te houden, is het op professionele wijze uit laten voeren van schilderwerk cruciaal. Op het moment dat de bestaande verflaag begint af te bladderen, bent u eigenlijk al te laat! Vocht zou in het hout kunnen trekken en vervolgens houtrot veroorzaken. De kosten voor het herstel hiervan zijn onnodig hoog. Daarbij geeft afbladderend verf uw woning of bedrijfspand een onverzorgde uitstraling.

Bij het uitvoeren van schilderwerk maken we gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Niet alleen om voor het schilderwerk zelf, maar bijvoorbeeld ook om kozijnen te kunnen beschermen.

Maatwerk en vakmanschap

Stubowa staat voor vakmanschap, waarbij we uw wensen zo goed mogelijk proberen te realiseren. Dit betekent dat ieder project maatwerk voor ons is! Na een inventarisatie van uw wensen, leggen we ons plan van aanpak aan u voor. We vertrekken pas op het moment dat de klus naar wens is uitgevoerd. Met een oprechte passie voor het ambacht verzorgen onze ervaren professionals hoogwaardige afwerking van kozijnen, ramen, deuren, wanden en plafonds. Denk hierbij aan binnen- en buitenschilderwerk, spuitwerk, sauswerk, scanwerk, behangwerk, filmwerk, plamuurwerk, glaswerk houtrotherstel en meer.

Op welke manier kunnen de professionals van Stubowa u van dienst zijn? Neem eens vrijblijvend contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.

Betonlook rood

Offerte aanvragen