Stucwerk
Naast de mooie finishing touch van uw muur of plafond levert stucwerk ook een functionele waarde. Het bevordert de thermise isolatie van de ruimte en heeft een brandvertragende en vochtafwerende werking.

Stucwerk

Nadat de bouw van uw woning of bedrijfspand afgerond is, wilt u het pand naar uw smaak afwerken. In veel gevallen is stucwerk noodzakelijk, om de wand klaar te maken voor het gebruik van behang, tegelwerk of bijvoorbeeld spuitwerk. Zonder stucwerk zou het materiaal niet goed aan de betonnen muren hechten. Stubowa helpt u graag bij stucwerk in een nieuwbouwpand! Ook wanneer u het bestaande stucwerk in uw woning of bedrijfspand wilt vernieuwen, staan onze vakmensen voor u klaar. Laten we samen kijken, hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Vinkeveen en Maarsen stuc werk

Inventarisatie van uw wensen

Het uitvoeren van stucwerk begint voor ons bij een inventarisatie van uw wensen. Op welke manier wilt u de woning afwerken? Reeds werden een aantal mogelijkheden beschreven: behang, tegelwerk en spuitwerk. Er is echter meer mogelijk! Denk ook aan sierpleisters, sauswerk, een betonlook, enzovoorts. Op basis van de door u gewenste afwerking gaan we aan de slag met de voorbehandeling. Zo komt de afwerking strak op de wand te zitten. Standaard behandelen we de ondergronden met kwalitatief goede voorstrijkmiddelen. Het zorgt voor de juiste hechting en gaat zuiging van de wand tegen. Goed uitgevoerd stucwerk laat de waarde van uw woning stijgen!

Redenen om te kiezen voor stucwerk

Er zijn verschillende redenen om stucwerk in huis te overwegen. Stucwerk zorgt voor een finishing touch van een ruwe wand of het plafond in huis. Daarbij biedt stucwerk het voordeel, dat dit brandvertragend werkt. Evenals dat het de thermische isolatie van uw woning bevordert. Des te minder warmte uw woning verlaat, des te lager zal uw energieverbruik maandelijks zijn.

Wilt u meer weten over het aan laten brengen van stucwerk door Stubowa? Of bent u benieuwd op welke termijn wij uw klus uit kunnen voeren? Neem eens contact met ons op voor meer informatie. We adviseren u graag persoonlijk over de beste aanpak voor de behandeling van uw wanden.

Vinkeveen en Maarsen stucwerk

Offerte aanvragen