Betonlook
Geef je ruimte een strakke en stijlvolle uitstraling. Ook geschikt voor natte ruimtes (zoals badkamers) door de betonlook te polijsten.

Betonlook / beton ciré

De betonlook is een trend van de laatste jaren en geeft een ruimte een natuurlijke, industriële maar strakke uitstraling. Met de look krijgen uw wanden een aangezicht van beton wat zorgt voor extra klasse. De betonlook is leverbaar in verschillende grijstinten: van lichtgrijs tot antraciet.

Gepolijste betonlook

Tevens is het mogelijk om voor een gepolijste betonlook te kiezen. Hiermee wordt de wandafwerking aan het eind nog licht geschuurd om vervolgens in de was te worden gezet. De waslaag zorgt ervoor dat vuil zich niet aan de ondergrond hecht en is geschikt voor natte ruimtes.

Betonlook waskamer

Voordelen betonlook

Om de keuze van wandafwerking gemakkelijker voor u te maken zetten we de voordelen van betonlook op een rijtje. Door de gladde afwerking is de betonlook erg vuilbestendig. Mocht er vuil op komen dan is het gemakkelijk schoon te maken. Tevens kiest u met betonlook voor een wandafwerking die goed tot zijn recht komt in natte ruimtes (met uitzondering van het douchegedeelte).

Offerte aanvragen