Stubowa, een familiebedrijf uit Amsterdam

Stubowa is van oorsprong een Amsterdams familiebedrijf. In 1963 is het bedrijf opgericht en hielden wij ons voornamelijk bezig met stukadoren. Het bedrijf is van vader op zoon overgegaan en in de loop der jaren is er veel veranderd.

Grote hoeveelheid diensten

Waar de focus in het verleden lag op het stukadoren heeft Stubowa haar diensten flink uitgebreid. Het was een van de eerste bedrijven in Nederland wat gevelisolatie aanbood, waardoor Stubowa zich met recht een pionier op dat gebied mag noemen. Daarnaast leveren wij nu o.a. schilder-, tegel-, metal stud-, kitwerk. Kortom alles wat met afbouw te maken heeft.

Service

De service was vijftig jaar geleden een speerpunt en is ook vandaag de dag een onderdeel dat wij hoog in het vaandel hebben staan. Onze vakmensen zijn al jarenlang bekend in de stukadoors- en afbouwwereld en dragen de nodige ervaring met zich mee. We garanderen daarom echt vakmanschap en leveren op al onze producten en diensten de wettelijke garantie. Stubowa is gehuisvest in Amsterdam, maar heeft een landelijk bereik voor al haar diensten.

Rob van der Wardt

Directeur

Henry Bakker

Directeur

Joop van der Wardt

Oprichter

Davey van der Wardt

Projectleider mutatie en dagelijks onderhoud

Fleur van der Wardt

Administratie

Offerte aanvragen