Ottho Heldringstraat 31N
1066 XT Amsterdam
Tel. nr.: 020-4083308
Mobiel: 06-20591594
E-mail: info@stubowa.nl
KvK: 34064912
Stucwerk

Naast de mooie finishing touch van uw muur of plafond levert stucwerk ook een functionele waarde. Het bevordert de thermise isolatie van de ruimte en heeft een brandvertragende en vochtafwerende werking.

Stucwerk

Vijftig jaar ervaring uit Amsterdam
Ons vakmanschap komt maximaal tot uiting bij het uitvoeren van stucwerk. Vijftig jaar geleden was dat de core-business van Stubowa tijdens de oprichting in Amsterdam. Vijftig jaar later hebben wij dusdanig veel ervaring opgedaan dat u stucwerk kunt verwachten van de hoogste kwaliteit. Bijkomend voordeel: goed uitgevoerd stucwerk zorgt voor een hogere waarde van uw woning.

De keuze voor stucwerk

Er zijn verschillende redenen waarom u kiest voor stucwerk. In de eerste plaats geldt het als finishing touch van uw ruwe muur of plafond en zorgt een fraaie afwerklaag voor een mooie uitstraling van wanden en plafonds. In de tweede plaats kiest u voor stucwerk, omdat het de thermische isolatie bevordert en het een brandvertragende en vochtwerende werking heeft.

Verschillende soorten stucwerk

Wat uw wens ook is, wij hebben verschillende soorten stucwerk om daaraan te voldoen. Bijvoorbeeld voor gladpleisterwerk (gereed gemaakt om te sausen) en behangklaar pleisterwerk. 

{FOTOALBUM:stucwerk}

Offerte aanvragen

Referenties

braakbouwhmu olsthoornijbouw bvschalkwijkslokker bouwgroepsmits vastgoedzorg

Zekerheid en Kwaliteit

braakbouw braakbouw braakbouw braakbouw