Gevelisolatie
Stubowa is pioneer in Nederland op het gebied van gevelisolatie. We zijn Komo certificeerd en bieden 3 typen gevelisolatie.

Gevelisolatie

Thermische isolatie of gevelisolatie wordt toegepast om een woning van buiten af beter te isoleren. De energie kosten die hiermee bespaard worden zijn aanzienlijk. Door het aanbrengen van de isolatie blijft de warmte langer in het huis. Hierdoor hoeft u minder te stoken in huis en bespaart u direct geld. Het mooie van gevelisolatie is dat het eenvoudig aan te brengen is.

Lokale specialisten

Het aanbrengen van gevelisolatie is een gespecialiseerd stukadoorswerk. Voor een perfect eindresultaat zijn wij de juiste partner voor gevelisolatie. Stubowa heeft 35 jaar ervaring in het aanbrengen van thermische gevelisolatie.

Voordelen gevelisolatie:

  • In de winter houdt u de warmte langer in huis
  • In de zomer blijft de woning koel
  • Uw huis ziet er weer als nieuw uit
  • Kans op vochtproblemen is nihil
Abcoude woning

De Amsterdamse groene installateur

Stubowa werkt volgens NOA-erkende garantie en is lid van TBA. Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit aan systemen en materialen. Het personeel van Stubowa is zeer ervaren in het aanbrengen van gevelisolatie. Thermische gevelisolatie kan op twee manieren afgewerkt worden; dat is sierpleister of steenstrips. Stubowa is een betrouwbaar gezicht in de Amsterdamse bouwbranche en wij staan u graag te woord.

Regelgeving omtrent gevelisolatie

Belangrijk om te weten is dat er een vergunning van de gemeente vereist is. Zonder vergunning kan er geen gevelisolatie aangebracht worden. Denk hierbij ook na of het de voor, zij of achtergevel betreft.

Subsidie regeling

Op dit moment is er een subsidie regeling van pas. U kunt wel tot 20% van de investering terugvragen. Dit geldt alleen als er minimaal twee isolatie werkzaamheden worden uitgevoerd aan de woning. U kunt hierbij denken aan glasisolatie, dakisolatie en vloerverwarming. Klik hier voor meer informatie over een subsidie regeling. Stubowa helpt u graag met uw gevelisolatie.

Offerte aanvragen