Spuitpleisters

Spuitpleisters

Met spuitpleister voorziet u wanden en plafonds van een hele duurzame afwerking. Het past bij zowel een strak en modern huis, als ook bij een pand met een klassieke uitstraling. Groot voordeel van spuitpleister is dat deze afwerking relatief snel kan worden aangebracht. Iets wat zeker bij nieuwbouwprojecten, waarin binnen een korte tijd een groot aantal woningen moet worden opgeleverd, van pas komt. Ook in de utiliteitsbouw wordt vaak gekozen voor een afwerking met spuitpleister. Stubowa is uw partner in het aanbrengen van spuitpleister op wanden en plafonds.

Subtiele betonlook openhaard stucwerk

Strakke afwerking met spuitpleister

Spuitpleister geeft wanden en plafonds een strakke look. Het voordeel van spuitwerk is dat spack op vrijwel alle vlakke, steenachtige en minerale ondergronden kan worden aangebracht. Mocht een wand of plafond vooraf behandeld moeten worden, dan helpen we u hier vanzelfsprekend ook graag bij. Met een ruime ervaring in het uitvoeren van stucwerk, bieden we altijd een stevige basis waarmee een wand of plafond verder kan worden afgewerkt. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden maken we gebruik van kwalitatief goede materialen. Het zorgt niet alleen voor een fraai eindresultaat, maar ook voor een resultaat waar bewoners of gebruikers van het pand jaren plezier van hebben.

Werkwijze bij aanbrengen spuitpleister

Door gebruik te maken van diverse machinale hulpmiddelen, brengt Stubowa spuitpleister strak aan op wanden en plafonds. Hierbij maken we gebruik van een wormpomp en een compressor. Met deze hulpmiddelen kan spuitpleister onverdund en gelijkmatig worden aangebracht. Door spuitpleister aansluitend glad af te messen met een spackmes, is de wand of het plafond klaar om van de juiste structuur te worden voorzien. Ook dit gebeurt machinaal. Wilt u vooraf meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij het aanbrengen van structuur in het pleisterwerk? We adviseren u graag persoonlijk.

Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de hulp die Stubowa u biedt. Ook wanneer u op korte termijn spuitpleister aan wilt brengen op een wand of plafond, staan we u graag te woord.

Vinkeveen en Maarsen stucwerk

Offerte aanvragen