Stucadoor Amsterdam

Stukadoor Amsterdam

Stubowa, al veertig jaar dé stukadoor van Amsterdam

Als u voor stucwerk in uw woning of pand heeft gekozen, dan kiest u op verstandige wijze voor Stubowa te Amsterdam. Wij staan met onze expertise en meer dan veertig jaar ervaring in het stukadoor vak aan de top als het gaat om uitstekend stucwerk met een perfecte afwerking. Het vaste team van vaklieden komt ook maar wat graag bij u langs om u de helpende hand te bieden bij de nodige stukadoor werkzaamheden.

Ons gevarieerde portfolio bestaat uit zowel particulieren als aannemers en instanties door heel Nederland en hebben de materialen en het team om elke klus te klaren. Wij mogen dan gevestigd zijn in Amsterdam, de stukadoors van Stubowa gaan heel het land door.

Braambrugge wit stucwerk
Braambrugge stucwerk

De stucwerk mogelijkheden

Door de jaren heen zijn wij als stukadoorsbedrijf uit Amsterdam gegroeid, dus ook in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. De vele soorten stucwerk die wij aanbieden hebben elk een specifieke uitstraling en dienen beter in bepaalde kamers of situaties.

Uiteraard zijn uw wensen zeer belangrijk voor ons. Daarom combineren wij graag uw wensen en onze expertise om een perfecte combinatie met een persoonlijke tintje te realiseren. Dit leidt niet alleen tot grote tevredenheid bij u, door het juiste stucwerk te gebruiken mag het vaak ook nog eens tot waardevermeerdering van uw woning leiden.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Maak dan gebruik van de vrijblijvende en gratis offerteaanvraag. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 020-4083308.

Offerte aanvragen