Stucadoorsbedrijf Amsterdam

Stucadoorsbedrijf Amsterdam

Stubowa, hét stucadoorsbedrijf uit Amsterdam

Met meer dan veertig jaar ervaring op zak en een zeer groot portfolio aan tevreden klanten, van particuliere woningeigenaren tot nationale instanties en woningcorporaties mag Stubowa zich inmiddels rekenen tot een vaste kracht in de stukadoormarkt van Nederland. Ook u kunt ons stucadoorsbedrijf inschakelen voor het nodige stucwerk aan uw woning of pand. Hierbij heeft u de mogelijkheid om uit meerdere vormen van stucwerk te kiezen. Onze stucadoors zijn ervaren vaklieden en tijdens de afspraak met u zullen wij u advies aanbieden over welke vorm het beste zal uitpakken in uw woning. Een overzicht van de verschillende vormen van stucwerk kunt u terugvinden op deze website onder de kop ‘Diensten’.

Braambrugge wit stucwerk
Stubowa pand

Stucadoorsbedrijf Stubowa

  • Al 40 jaar dé stucadoor
  • U betaald geen voorrijkosten
  • Scherpe prijzen vana €9/m²
  • Aantrekkelijk 6% BTW*
  • Standaard garantie op het resultaat
  • Vrijblijvend en eerlijk advies

*De BTW-regeling geldt op woningen ouder dan 2 jaar

Interesse in één van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier, of bel direct naar 020-4083308

Allround afbouw- en stucadoorsbedrijf

Waar wij ooit als stucadoorsbedrijf in Amsterdam zijn begonnen, zijn wij inmiddels gegroeid tot een volwaardig en erkend afbouwbedrijf voor heel Nederland. Naast het stucwerk wat wij al vele jaren tot in de puntjes beheersen, is ons team ook gespecialiseerd in onder andere isolatiewerkzaamheden zoals gevelisolatie en tegelwerk. Dit is uiteraard ook in uw voordeel. Onze diverse diensten, van stucadoorsbedrijf tot afbouwbedrijf scheelt u in communicatie met meerdere bedrijven. In plaats daarvan werkt u met Stubowa, betrouwbaar vakmanschap.

Vraag direct een offerte aan neem contact met ons op via het contactformulier. Uiteraard zijn wij ook per telefoon te bereiken op 020-4083308.

Vinkeveen en Maarsen stucwerk

Offerte aanvragen